It Chapter Two / То : Част втора (2019)






Изминали са 27 години, откакто няколко деца в малкия град Дери преследвах чудовището и явно го победиха. Сега младежите от “Loser Club” са израснали и забравели спомените за ужасните събития. Всички те имат съвсем обикновен живот и кариера, след като напуснаха Дери в годините на съдбовно минало. 




Майк Ханлон е единственият, който не се е отдалечил от родния си град. Сега в града започват отново серия от убийства, при което библиотекар Майк Ханлон предполага, че Пениуайз се е върнал. Той се обажда на своите приятели, които някога са се борили с него, за да предприемат някакви действия. 





Те все още не знаят, какво точно ги отвежда на мястото на детството. Въпреки това, бързо трябва да си припомнят някогашната битка със звяра, който обикновено има формата на садистичния клоун Пениуайз, ако искат да останат живи и да попреча на чудовището, да господства над техния град. Дори и сега, когато са възрастните, те не могат да избягат от миналото си. Всички те ще трябва да се изправят пред страховития клоун и да открият дали наистина са готови да преодолеят травмите от детството си?






















Коментари

Popular Posts

A Very English Scandal / Един много английски скандал

Конверт / Писмото (2017)

The Mysteries of Laura / Загадките на Лора